TFM cabine: snel afvallen zonder spierpijn

Sporten in een TFM cabine: snel afvallen zonder spierpijn

Afvallen zonder spierpijn te krijgen? Dat is mogelijk door te bewegen in een TFM cabine! Wij van Zlim vinden een gezonde levensstijl ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij programma’s aan die volledig zijn afgestemd op jouw leeftijd, conditie en fysieke tekorten of klachten. Wanneer je een programma van Zlim volgt is het bewegen in een TFM cabine één van de onderdelen. Hierdoor krijg je niet alleen een slanker lichaam, je voelt je weer gelukkig en zelfverzekerd. Dat vinden wij belangrijk! Wil jij meer weten over bewegen in een TFM cabine? Lees dan snel verder!

Wat is een TFM cabine precies?

We noemen een TFM cabine ook wel een warmtecabine. Dit komt omdat het in de TMF cabine een aangename temperatuur is van 36°C. In de cabines kan je afslanken door doelbewust te bewegen. Het zorgt voor een goede doorbloeding van huid- en spierweefsel. Verder heb je na het bewegen in de TFM cabine geen last van spierpijn. Bewegen in een TFM cabine biedt dus ontzettend veel voordelen. Laten we deze voordelen even met je doornemen!

Wat zijn de belangrijkste voordelen van een TFM cabine?

Het voornaamste voordeel van het bewegen in de TFM warmtecabine is dat je geen spierpijn ervaart. Je krijgt persoonlijke begeleiding tijdens het uitvoeren van de oefeningen die speciaal op jou zijn afgestemd. Omdat de temperatuur in de TFM zo hoog is, hoef jij minder lang te bewegen. Dit zorgt ervoor dat jij maar 30 minuten per keer bezig bent!

 

Je voert alle oefeningen liggend uit. Hierdoor heb jij minder tot geen last meer van rug- en gewrichtsklachten. Dit maakt de methode dan ook geschikt voor vrouwen met reuma, artrose, artritis en fibromyalgie. Wanneer je beweegt in de TFM cabine stimuleer je de doorbloeding van het lichaam en de huid. Hierdoor wordt de afbraak van vetreserves geactiveerd. Daarnaast heeft het een positieve invloed op je stofwisseling en je hoge bloeddrukklachten. Maar het aller belangrijkste voordeel van het bewegen in de TFM cabine is dat je weer lekker in je vel zit en een gezondere levensstijl creëert!

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?

Wie maakt er gebruik van de TFM cabine?

Het concept ‘sporten in een TFM cabine’ is zo’n 30 jaar geleden ontwikkeld. Het is ontwikkelt voor vrouwen die willen afvallen, van jong tot oud! Door de aangename temperatuur in de TFM cabine is jouw lichaam in staat om sneller gewicht te verliezen. Daarnaast ervaar je geen spierpijn. Dit zorgt ervoor dat de TFM cabine ook erg geschikt is voor vrouwen met rug- en gewrichtsklachten, reuma, artrose, fibromyalgie en artritis.

Is het ook wat voor jou?

Twijfel jij nog of de TFM cabine iets voor jou is? Wil jij graag gewicht verliezen? Of op specifieke plekken van je lichaam vet verbranden? Maar weet je niet zo goed hoe je deze doelen gaat realiseren? Dan kan het bewegen in een TFM cabine wel iets voor jou zijn! Heb je interesse maar zou je wat meer informatie willen ontvangen? Of wil je gezellig langskomen voor een uitgebreid kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met ons op!

Sporten in TFM cabine bij Zlim

Doelbewust bewegen om af te vallen? Een TFM cabine maakt dit een stuk makkelijker! Door de temperaturen in de TFM cabine ben jij per keer gemiddeld maar zo’n 30 minuten bezig met oefeningen! En dit het liefst twee keer per week! Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden door te nemen en wie weet start jij binnenkort wel met Zlimmen!

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?