Steeds meer mensen zijn te zwaar, de cijfers liegen er niet om: bijna de helft van alle volwassen Nederlanders heeft matig tot ernstig overgewicht. Een goede manier om gezond te worden en blijven is sporten. Wanneer je overgewicht hebt, kan dit een lastige opgave lijken en voelt de drempel vaak heel hoog. Toch is het goed om met regelmaat in beweging te komen.

Zlimmen is een ideale manier als je wilt sporten maar niet zo goed weet waar te beginnen. Je krijgt professionele begeleiding en we coachen je door elke training. Het is belangrijk dat als je flink overgewicht hebt dat je de trainingen langzaam opbouwt. Je spieren en gewrichten moeten wennen aan de bewegingen en als je dit te snel of zonder begeleiding gaat doet kan je je lichaam blessures bezorgen.

Bij Zlim sport je altijd in een cabine op een comfortabele en dikke mat. De meeste oefeningen voer je liggend uit. Zo is de druk op je gewrichten minimaal en kan je pijnvrij de oefeningen uitvoeren. 

Samen met je Zlim-coach gaan we opzoek naar wat voor jou werkt. In een kleinschalige, vriendelijke omgeving werken aan jouw doelen op je eigen tempo. 

Bij Zlim helpen we je graag op het gebied van gezonde voeding en bekijken we samen waar bij jou winst te behalen is! Maak een afspraak bij een Zlim-studio bij jou in de buurt.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?