Manifesteren. Een woord wat we de laatste tijd veel horen en vaak wordt bestempeld als zweverig. Manifesteren betekent eigenlijk niets meer dan je gedachten werkelijkheid laten worden. Veel mensen beweren dat op deze manier hun grootste dromen uitkomen. Het klinkt zo simpel, maar is dat het ook? 

Om te beginnen: iedereen manifesteert onbewust. Denk maar eens na, sta je met een rotgevoel op? En laat je opeens alles uit je handen vallen en tot je grootste ergernis kan je ook je autosleutels niet meer vinden.. de ene na andere gestreste situatie doet zich voor. Dit werkt gelukkig ook de andere kant op. Voel je je goed, heb je energie en zit je lekker in je vel? Je zult merken dat je je makkelijk door de dag beweegt en het contact met andere mensen soepel en fijn verloopt. 

Experts op het gebied van manifesteren beweren dat je met je eigen gedachten dus invloed hebt op je leven. Maar als je bewust wil gaan manifesteren is het belangrijk dat je met een paar dingen rekening houdt, wij helpen je op weg!

Zorg voor helderheid

Weet wat je wil. Zorg dat je dit heel specifiek voor ogen hebt.

Wat is voor jou vrijheid, wat is liefde? Hoe ziet je leven eruit als je volledig zonder beperkingen zou leven?

Zoek uit welke belemmerende overtuigingen je hebt. Welke beperkingen zie je?

Heb je niet genoeg tijd en geld? Welke overtuigingen zorgen ervoor dat jij niet je droomleven lijdt?

Schrijf op.

Schrijf je dromen op en bedenk hoe jij ze in een ideale wereld zou realiseren. Wat zijn de gevolgen als je ontslag neemt? Bij wie zou je geld kunnen lenen? Zo wordt vaak meteen duidelijk dat je dromen helemaal niet zo gek zijn en er meer mogelijkheden zijn als dat je eerste gedachten toelaten.

Deel!

Vertel de mensen om je heen over je dromen en doelen. Zo vergroot je niet alleen je kansen op een nieuwe baan of je droomhuis doordat meer mensen meer weten dan jij alleen maar door je dromen vaak uit te spreken wordt het positieve energieveld vergroot en doet de manifestatie zijn werk.

Ben dankbaar

Oefen in dankbaarheid. Dat wat je aandacht geeft groeit! 

Wees je bewust van de kracht van woorden. Vermijd de woorden ‘niet’ en ‘geen’ deze woorden vergroten je negatieve energieveld.

Dus ben bewust dankbaar voor je lichaam, je baan, of je huis. Ondanks dat je dit misschien eigenlijk anders zou willen zien.

Wil jij ook leren manifesteren? Wij bij Zlim kunnen je helpen. Maak dan een afspraak bij een Zlim-studio bij jou in de buurt. Tot snel! 

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?