Als we in januari in de spiegel kijken worden we soms minder blij van wat we zien. Bleke huid, rode neus. Zelfs je haar zit minder fris. Om over het energie level maar te zwijgen. Terwijl er juist een heel nieuw jaar voor je ligt. Genoeg dagen die erom vragen ingevuld te worden met mooie herinneringen. En jij hebt gewoon de fut niet om op avontuur te gaan. Buiten is het grijs, nat en koud. Niet bepaald aantrekkelijk om erop uit te gaan. Zo’n sombere tijd, die haaks staat op de maand ervoor, die barstte van de gezellige dagen.

Een logisch gevolg van zulke omstandigheden is dat we zuchtend de maand doorworstelen. Een tikkie neerslachtig misschien wel. We hebben behoefte aan warmte en geborgenheid, een beetje extra aandacht en een blij gevoel. 

Endorfine door bewegen

Wist je dat door te bewegen er meer endorfine in je hoofd vrij komt? Endorfine? Ja. Noemen we ook wel één van de gelukshormonen. Word je blij van, dus. Een half uurtje bewegen per dag houdt je niet alleen fit en energiek, het zorgt dus ook voor een flink portie happiness. En dát hebben we nodig!

Hormonen regelen diverse processen in je lijf. Gevoelens als verdriet, angst of woede worden aangestuurd door hormonen. Maar ook blije- en geluksgevoelens zijn hormoon gestuurd. En weet je wat zo fijn is? Je kunt de aanmaak van deze gelukshormonen zelf positief beïnvloeden! Dus als je toch al plannen had om met jezelf aan de slag te gaan, nu is hét moment! Kruip uit je comfort zone en zorg dat je vol zelfvertrouwen in het leven staat.

Bewegen in een aangename omgeving

Bij Zlim sport je doelgericht in een van onze heerlijk verwarmde cabines. Stel je voor, 30 minuutjes in een aangenaam warme omgeving. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers geven je alle aandacht die je verdient en begeleiden je door de oefeningen die op jou zijn afgestemd. Veel bewegingen worden liggend uitgevoerd, waardoor je rug en gewrichten ontlast worden ontlast. Van spierpijn is ook geen sprake. En ondertussen maak jij lekker gelukshormonen aan.

Om er nog een schepje boven op te doen; het bewegen bij Zlim sluit je af met een kwartiertje ozontherapie. Nog even heerlijk ontspannen terwijl de ozonzuurstof je bloeddoorstroming stimuleert en je huidcellen zich sneller vernieuwen. Dat noemen we nog eens een win-win situatie!

Dus komt maar op, met die grauwe wintermaanden en Blue Monday. Kijk vandaag nog wat Zlim voor jou kan betekenen en maak een afspraak.

Zlim ozontherapie zorgt voor ontspanning

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?