Daisy werkt al 20 jaar bij Zlim in Oisterwijk en nog altijd met evenveel passie en enthousiasme. “Het persoonlijke contact met klanten gaat vaak veel verder dan alleen werk”, vindt ze.

Cappuccino en chocolade

De 53-jarige Daisy woont samen met haar man en 2 kinderen in Goirle. Als ze niet aan het werk is en het weer is goed zoekt ze graag een terras op. Ook is ze vaak in de keuken te vinden om iets te bakken of te koken. “Ik ben graag bezig, zegt ze, maar af en toe neem ik ook even rust. Het liefst met een kop cappuccino en een stukje chocolade, mijn guilty pleasure.”

In 2000 zag ze een advertentie staan waarin een studiomedewerkster gevraagd werd. Dat leek haar wel wat, voor een paar uur in de week. In de afgelopen 20 jaar dat ze bij Zlim werkt zijn de uren uitgebreid. “Ik begeleid en coach klanten, hou me bezig met de administratie, maar ook zorg ik voor het schoonhouden van de studio. En ik ben contactpersoon voor onze time-out klanten. Mijn werk doe ik nog altijd met evenveel plezier als toen in begon.”

Zlim Oisterwijk - Daisy

De kracht van Zlim

Het leukste aan werken bij Zlim is voor Daisy het persoonlijk contact met klanten. Dat maakt het gezellig en interessant maar ook leerzaam. “Ik heb veel bewondering voor onze klanten. Er is moed, doorzettingsvermogen en vertrouwen nodig om te komen tot het eindresultaat, het gaat niet zomaar. Ik haal echt voldoening uit de positieve verandering die de klanten hier ondergaan.” De kracht zit volgens Daisy in het feit dat de methode je inzicht geeft in je leefstijl. “Je leert op een verantwoorde en effectieve manier om deze aan te passen, zodat je een langdurig resultaat hebt.

Zlim is er voor iedereen

Bovendien is het toegankelijk voor iedereen. Je kunt terecht met de meest uiteenlopende klachten. We stellen altijd een realistisch doel, passend bij elke unieke klant. Dat maakt het heel persoonlijk. Je begeleidt elke unieke klant naar haar doel, dat is prachtig om te doen!”

Wat Daisy betreft is het voor iedereen belangrijk te werken aan een goede en gezonde kwaliteit van leven. Zeker gezien de tijd waarin we leven. Zlim helpt je graag op weg naar een gezonde leefstijl.

Ben je benieuwd hoe Zlim jou kan helpen bij je balans tussen gezond en genieten? Neem contact op met de vestiging bij jou in de buurt.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?