De 25-jarige Bo Brummel uit Arnhem werkt sinds juni 2020 bij Zlim in Velp. Na vier jaar in het buitenland te zijn geweest zag ze een online advertentie en was direct enthousiast. Zlim werd al snel een vertrouwde basis.

Thuisvoelen bij Zlim

“Ik heb 4 jaar gereisd en in het buitenland gewerkt en gewoond, tot aan de Corona pandemie. Werken bij Zlim was echt mijn ’terugkeren’ naar Nederland, het voelde al snel vertrouwd en heeft bijgedragen aan het weer thuis voelen.” De gepassioneerde trainer geniet elke dag enorm van het begeleiden van klanten in de cabines. “Geen dag is hetzelfde, elke training is anders, omdat tenslotte ook elk lichaam anders werkt.”

Opmerkelijke guilty pleasure

Als ze niet aan het werk is gaat Bo graag op pad met vrienden, of geniet op een terrasje. Ze is het liefst buiten, en dan ook nog graag actief. Zo houdt ze van hiken, hardlopen maar ook van het beoefenen van watersport gaat haar hart sneller slaan. “Net als van dansen, salsa of bachata vind ik ontzettend leuk!” Haar guilty pleasure is op z’n minst opmerkelijk te noemen. Waar anderen gelijk iets eetbaars roepen, of zich kunnen verliezen in een Netflix serie, kiest Bo voor iets heel anders: “Mijn guilty pleasure is toch echt wel studeren. Ik kan opgeslokt worden door de wetenschap en kies in plaats van een serie liever een goede documentaire. Ik kan ik ‘s avonds gerust tot na middernacht nog artikelen lezen of TED-talks kijken.”

De weg naar het resultaat

Natuurlijk is Bo trots op het resultaat wat klanten behalen. Dat is het leukste aan werken bij Zlim. De weg daarnaar toe is minstens zo belangrijk. “Als je eenmaal een doel voor ogen hebt kan de finishlijn natuurlijk nooit snel genoeg in zicht zijn. Maar juist het even stilstaan en het vieren van de al behaalde resultaten tussendoor is heel belangrijk. Het geeft niet alleen onze klanten, maar ook mij een boost met energie en motivatie. Je wilt iedereen toch met opgeheven hoofd en een glimlach na het zlimmen de deur uit zien gaan.”

Achter de schermen - Bo van Zlim Velp

De kracht van Zlim

Het mooie aan Zlim vindt Bo dat je elke training zo kunt geven dat deze precies aansluit op de belastbaarheid van iemand. Iedereen is namelijk anders en heeft andere doelen. De persoonlijke begeleiding, het op maat gemaakte programma, maakt dat je met Zlim gerichte stappen kunt zetten om resultaat te boeken. “De eerste stap zetten altijd het lastigst, maar bij Zlim sta je er gelukkig nooit alleen voor”, vertelt Bo enthousiast. Eén klant is haar specifiek bijgebleven. Zij komt nog steeds bij Zlim Velp, maar kwam binnen met grote twijfel omdat ‘sporten niks voor haar was’. Bo: “Als we haar nu fanatiek zien bewegen in de warmtecabine zouden we soms vergeten hoe het was toen zij de eerste paar keren in de cabine lag. Met intensieve begeleiding en een flinke dosis optimisme en energie lukte het om lichamelijk aan de oefeningen en het gebruik van de individuele spieren te wennen. Nu staat ze standaard 15 minuten van tevoren al bij ons in de studio in de startblokken om fanatiek aan de slag te gaan. Dat is nou de kracht van Zlim.”

Gezonde keuzes maken

Bo geniet van haar werk en studeert er ook nog naast. Ze is behalve begeleider bij Zlim ook gespecialiseerd in gezondheidsgedrag. Dat helpt haar bij het geven van advies aan de klanten van Zlim Velp. “Veel mensen hebben nauwelijks in de gaten hoe de constante aanwezigheid van eten en drinken ons gedrag onbewust aanstuurt. Het kijken naar reclames met eten, bijvoorbeeld, activeert ons automatische eetgedrag al. Met de juiste begeleiding krijg je beter inzicht in dit gedrag en kun je beter omgaan met de valkuilen en verleidingen die we tegenkomen in het dagelijks leven.” Bo legt uit dat het maken van een simpele “als … dan” constructie je al in de juiste richting helpt: “Als ik ’s avonds op de bank tv kijk, dan eet ik een appel in plaats van een bakje chips”.

Persoonlijk advies

Zlim helpt je met het zoeken naar jouw balans tussen gezond en genieten. Door het geven van advies op het gebied van voeding en beweging. Door de persoonlijke begeleiding en het op maat gemaakte programma werk je naar het beste resultaat en behoud je een gezonde leefstijl. Ben je benieuwd naar wat Zlim voor jou kan betekenen? Maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde vestiging voor een kennismakingsgesprek.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?