Dat ze 11 kilo en 80 centimeter in omvang kwijt zou raken is meer dan de 54 jarige Ellen Stalenhoef had verwacht. “Zlim is echt een investering in jezelf, die het dubbel en dwars waard is.”

Verrassend voedingsadvies bij Zlim

Ellen startte afgelopen voorjaar samen met twee vriendinnen. Net een week voor de eerste sluiting had ze haar kennismaking. Ze kon uiteindelijk pas veel later, in mei, echt beginnen. “Het is me super goed bevallen, ik ben echt elke week afgevallen en ik vond het ook nog leuk om twee keer per week te komen sporten.” Het voedingsadvies vond ze verrassend. “Ik dacht goed bezig te zijn met sommige producten. Maar dat bleek toch anders te zitten.” Met wat kleine aanpassingen is het haar heel goed gelukt om de kilo’s en centimeters kwijt te raken.

Natuurlijk is het af en toe zwaar, zeker de laatste serie oefeningen valt nog wel eens tegen. “Maar het was afgelopen zomer echt een feestje in zomerjurkjes te lopen, en om complimenten in ontvangst te nemen. Ik voel me heerlijk, mijn lichaam ziet er strakker uit en dat maakt alles meer dan de moeite waard.”

Ook benieuwd naar wat Zlim voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde vestiging voor een afspraak.

Ellen & Zlim - klantervaring

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?