Laura Smeets vind het heerlijk om een stevige fietstocht te maken op haar racefiets. Met haar vader of haar man geniet ze het meest van de stop tijdens de tocht. “Heerlijk, op een terrasje in het zonnetje.” Om ook in de winter voldoende in beweging te blijven, stapt de 24-jarige binnenshuis op de fiets. “Ik fiets dan op rollen, met een virtueel programma. Zo blijf ik mooi in balans.”

Naast fietsen heeft Laura een heel opmerkelijke guilty pleasure. Waar de meesten zich kunnen verliezen bij een lekker stuk chocolade of gevulde koek, heeft de uitspatting van Laura niets met eten te maken. “Waar ik echt van kan genieten is uit volle borst zingen als ik alleen in de auto zit. De muziek goed hard en gewoon even alles vergeten!” Dit wil overigens niet zeggen dat ze ook goed kan zingen…

Dolgelukkig werken bij Zlim

Laura werkt sinds 2020 bij Zlim in het Belgische Neerpelt. Ze is voedingsdeskundige en houdt zich ook bij Zlim voornamelijk bezig met het geven van voedingsadvies. Tussen de voedingsgesprekken door begeleid ze ook klanten bij het doen van de oefeningen. Vorig jaar zag ze een advertentie en greep haar kans. “Na het eerste gesprek had ik er al gelijk een goed gevoel bij. Ik was dolgelukkig toen ik hoorde dat ik mocht starten bij Zlim. En nog steeds ben ik dolblij!”

Laura van Zlim Neerpelt

Uniek programma, de kracht van Zlim

Het leukste aan werken bij Zlim is voor Laura dat ze de klant gedurende het hele proces begeleidt. “Je stapt echt hun leven in, vanaf dag 1 werken we samen naar het uiteindelijke doel. Dat doel is afgestemd op ieder persoonlijk, we kijken naar wat haalbaar is en zetten alle stappen om dat doel te behalen samen.” Daar schuilt ook tevens de kracht van Zlim in, vindt Laura: Elke klant is uniek, en wordt ook uniek behandeld. Elk lichaam is anders, en daar moet zeker rekening mee gehouden worden, zowel op het vlak van voeding als van de oefeningen. Daarom worden er voldoende gesprekken ingepland, zodat we we de klant goed leren kennen. Dit geeft ook een speciale band met de klanten en dit zorgt ervoor dat de klanten met plezier naar ons kunnen komen!”

Zlim is voor iedereen

Haar mooiste ervaring vindt ze toch wel dat de methode gewoon werkt. “Dat zie je aan het resultaat. Maar niet alleen lichamelijk, ook mentaal doet de methode veel goed.” Ze herinnert zich een klant die veel rugklachten had en eigenlijk niet kon sporten, dacht deze. Bij Zlim kon ze aan de slag met een op maat gemaakt programma, en dat lukte heel goed. “Door het aangepaste oefenprogramma en de begeleiding, is ze nu volledig van haar rugklachten af. Erg mooi om te zien!”

Zlim is er voor iedereen. Laura zou dan ook iedere vrouw aan willen raden de drempel over te stappen. “Je wordt met open armen ontvangen. Samen gaan we kijken naar welk doel haalbaar is en hoe we dat gaan bereiken. Beweging, gezonde voeding maar vooral geen dieet!”

Nieuwsgierig naar Zlim?

Zlim helpt je met het zoeken naar jouw balans tussen gezond en genieten. Door het geven van persoonlijk advies op het gebied van voeding en beweging. Ben je benieuwd naar wat jij kunt bereiken samen met Zlim? Maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde vestiging voor een kennismakingsgesprek.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?